Dijkhuis MeteoManagement
The Weather is Your Profit

Jij over ons

Das Vorteil mit Dijkhuis MeteoManagement legt in der Planung (400ha aardappelbedrijf in Duitsland).

Dijkhuis MeteoManagement is een aanvulling op mijn klimaatcomputer (10 ha paprika in Nederland en 40 ha paprika in Egypte).

Your weather forecasts are perfect! (Atleten tijdens een wereldkampioenschap roeien in Nederland).

Dijkhuis MeteoManagement levert goede weersverwachtingen. We hebben perfect licht gehad. (Filmcrew in Zuid-Afrika).


Wij over ons

Dijkhuis MeteoManagement werkt graag samen. We creëren samen een meerwaarde. Hierin zijn we wereldwijd toonaangevend. Het is belangrijk dat jij vertelt over jouw doelen. Dan maken we samen een waardevolle samenwerking.

In de eerste contacten kijken we hoe weersafhankelijk je bent. Dan maakt Dijkhuis MeteoManagement hiermee jouw weersinformatie. Je krijgt positieve, heel verrassende weersinformatie. Samen kijken we wat jij aan de weersinformatie van Dijkhuis MeteoManagement hebt. 

Dijkhuis MeteoManagement heeft ervaring met het laten toepassen van weersinformatie sinds 1970. Daarna heeft Luit Jan Dijkhuis van Dijkhuis MeteoManagement zijn studie landbouwmeteorologie aan de landbouwuniversiteit in Wageningen afgerond. 

Dijkhuis MeteoManagement werkt samen met gezagvoerders, copiloten en bemanningen in de burger en militaire luchtvaart, eigenaren en werknemers van multinationale intercontinentale landbouwbedrijven, safety officers bij evenementen, fairness committees bij wereldkampioenschappen, film directors en jou. Zolang je maar zeer geïnteresseerd bent in het weer. 

Samen met jou levert Dijkhuis MeteoManagement het door jou laten toepassen van je weersinformatie. Geniet van je resultaat!

Zo krijg je de beste weersinformatie ter wereld.


Nieuws

4 december 2007
Heinz Goβling geeft een interview aan het vakblad de Boerderij.

1 november 2007
Hanneke Maas neemt deel aan de Boerderij wedstrijd De Uitdaging. Dijkhuis MeteoManagement mocht weersinformatie aan Hanneke leveren. 

Kijk ook op: tip leidde tot de oplossing

Hanneke, succes!
Directie Dijkhuis MeteoManagement